Mijn reis..

In 2017 werd ik moeder, van mijn dochter Olivia, en dit zette energetisch veel in gang. Oude pijnstukken werden aangeraakt en ik wist dat ik daar iets mee mocht doen. Ik voelde welke dingen ik anders wilde doen in het ouderschap dan wat mijn ouders hebben gedaan, wat misschien herkenbaar is.

Dit betekende dat ik meer ging kijken en voelen naar waar er nog pijn zat. Dat was soms best intens en ging ik zoeken naar wat rust zou kunnen brengen. Ik kwam uit bij Reiki en iets daaraan trok me enorm aan, een gevoel. Het voelde heel bijzonder en bracht me rust in mijn hoofd en lichaam. Ik wist dat ik hier iets mee wilde doen, maar op dat moment paste het niet. Wel koos ik ervoor om Reiki I te doen, omdat ik er meer over wilde weten en om het mezelf te kunnen geven. 

Toen ik na de geboorte van onze zoon Max, in 2019, terug ging werken merkte ik al vrij snel dat het me energie kostte. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk en ik voelde me steeds minder op mijn plek. Op het moment dat ik voor mezelf kon kiezen en we die ruimte hadden, stopte ik met mijn huidige baan en richtte ik mijn energie en aandacht op mijn gezin.

Het was een zoektocht om tegen verwachtingen in niet te werken en om ‘alleen’ moeder te zijn. Daar had ik het best lastig mee, was onzeker over de mening van anderen. Ik ervaarde best wat onrust in die periode. Was zoekende naar wat bij mij zou passen, tot ik de opleiding Energetisch Kind- & Jongerencoach tegenkwam. In deze opleiding kwam voor mij alles samen. Werken met energie in combinatie met coaching.
Om die reden besloot ik ook Reiki II te volgen, vanwege de verdieping in de sessies die ik geef.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is wanneer iemand je ziet voor wie je bent en dat we allemaal onze eigen reis hebben. Zonder oordeel en op je eigen tempo.

Wanneer ons lichaam, geest en ziel samenwerken, in balans zijn, ben je in verbinding met jezelf op de meest liefdevolle manier. Zo kom je weer dichter bij jezelf en ben je in staat om niet alleen energetisch en lichamelijk loslaten, maar ook vanuit je hart en ziel.

Graag kijk en voel ik met je mee waarin ik je mag ondersteunen op jouw pad.

Liefs,
Sabine