Wanneer trek je aan de bel?

Dit is voor iedereen verschillend en persoonlijk. Vaak is het zo dat wanneer deze vraag bij je opkomt, het fijn is om met iemand contact te zoeken en te kijken wat diegene jou kan brengen en bieden. 

Ik coach op een intuïtieve manier. Dit houdt in dat ik voorafgaand aan de sessie mij zal afstemmen op jou. Dit geeft niet alleen jou, maar ook mij de ruimte om zo helder mogelijk naar jou te kijken, voelen en luisteren. Doordat ik niet alleen maar hoor wat je zegt, maar ook kan invoelen, kan ik je beter zien.

Het kan zijn dat er iets is waarvan je wilt dat het besproken wordt en het kan zo zijn dat je niet zo goed weet waar en/of hoe je moet beginnen. Maar dit zal zichzelf wijzen. Ga er vooral open in en laat het gesprek ontstaan.

Tijdens de sessie (of sessies) kunnen we ervoor kiezen om een Reiki of Energetische behandeling toe te passen. Een combinatie van een behandeling en coaching werkt heel fijn.
Reiki en Energetische therapie zorgen ervoor dat je weer ruimte in je lichaam en hoofd krijgt, een stukje rust. En wanneer je jouw pijnstukken, hetgeen waar je tegenaan loopt, gaat aankijken, doorvoelen, accepteert en echt tot je kunt nemen geef je jouw hart ruimte.  

Wat kun je ontvangen?

– Meer helderheid in jezelf
– Voel hoe je meer voor jezelf mag gaan staan
– Hoe je op een liefdevolle manier je grenzen aangeeft
– Vermindering van lichamelijke klachten
– Voel en ervaar de rust in jezelf, de balans

Een sessie duurt 1,5 uur en de kosten zijn € 88,00.

Mocht je vragen hebben, dan hoor ik deze graag.